Ortessa Medical

Activitatea noastră a început din anul 2019 când am dorit să venim în ajutorul cetățenilor din județul Bacău care au nevoie de dispozitive și accesorii ortopedice, iar datorită feedback-ului pozitiv din partea acestora, ne-am hotărât să ne dezvoltăm și pe plan național, comercializând produsele în mediul online.

Astfel, prin produsele noastre dorim să sprijinim medicii din domeniul ortopedie-traumatologie în păstrarea și redarea stării de sănătate, prin promovarea pe piața din România a produselor ortopedice de cea mai bună calitate, la nivelul actual al standardelor europene și internaționale.

Ne adresăm persoanelor cu dizabilități locomotorii temporare sau permanente cu scopul de a contribui la sporirea mobilității și independenței de mișcare a acestora, precum și persoanelor care necesită tratament și îngrijire la domiciliu sau în spitale în vederea îmbunătățirii calității vieții acestora.

Produsele comercializate de noi ajută în procesul de recuperare al persoanelor care au suferit accidente sau operații.

Toate dispozitivele medicale comercializate de magazinul nostru corespund normelor europene, având marca CE și asigurând un raport excelent preț – calitate, fiind ușor de utilizat și de întreținut.